Islaz.

Craterul de pe DN 54

Craterul de pe DN 54
Craterul de pe DN 54

DN 54 este un drum national din Romania, care porneste din Turnu Magurele, trece prin portul de la Dunare din Corabia, apoi coteste spre nord si merge pana in orasul Caracal.

In imediata apropiere a orasului din sud-vestul judetului nostru, pe o portiune de 50 de m se circula doar pe un singur sens al drumului din cauza gropii formate. De ani de zile au fost probleme in acest loc. "Speciaistii" firmei Teldrum spun ca problema ar fi cauzata de existenta unui izvor de apa din zona si au refacut lucrarea. Nu o data, insa. De 5-6 ori in ultimii 2 ani. Cum anul 2012 a inceput in plin sezon alb, cu multa zapada si alte precipitatii care au afectat calitatea "superioara" a stratului de asfalt, groapa din zona respectiva s-a transformat in gaura. De fapt, enormitatea ei aduce cu aspectul unui crater!
Exista o serie de intrebari retorice pe care cetatenii si le-ar pune si ale caror raspunsuri apar la fel de repede. Ce garantie a oferit Teldrum pentru aceasta portiune de asfalt? Cine plateste lucrul facut de mantuiala de firma a carei legatura cu presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, este arhicunoscuta?
Pe segmentul teleormanean al acestui drum se afla la 10 km si comuna Islaz, multi dintre locuitorii de aici fiind navetisti, ce parcurg drumul zilnic. Locuitori, care acum ceva timp erau asigurati de acelasi Liviu Dragnea ca se va rezolva problema apei. Pana atunci poate ar trebui sa se astepte la o ruta ocolitoare pentru a ajunge la serviciu si pentru a-si cumpara apa potabila din oras in caz ca drumul Turnu Magurele - Islaz va fi inchis.

Alte stiri

adauga si tu
Craterul de pe DN 54Craterul de pe DN 54

DN 54 este un drum national din Romania, care porneste din Turnu Magurele, trece prin portul de... citeste mai mult

Pensiune turistica la IslazPensiune turistica la Islaz

La cativa km de Turnu Magurele, in comuna Islaz, s-a construit o pensiune turistica superba. Cel... citeste mai mult

Vin alegerile locale

Pe cine propuneti sa ne fie primar? citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre IslazPagina in care spui si gasesti totul despre Islaz

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

toate stirile
IslazIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Islaz

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

uFNCtmfzhINArcZ

Anonim spune:vaiiii,nu cumva sunteti aceasei cu sustinatoarea lui Bora?eu zic ca sunteti Rodica sotia lui Adelica care stati ilegal profesor la liceul agricol ca in afara de Bora care are novoie de Adelica nu am mai auzit pe nimeni sa-l sustina